Stichting Henk Abrahams

Henk Abrahams verzorgde elke dag een aantal zwerfhonden in Paramaribo, hij gaf ze elke dag op bepaalde locaties te eten. Veel bewoners van deze stad zullen hem hebben gekend. Hij is op 30 maart plotseling overleden. Cynthia Ashruf, die al jaren dierenrechtenactivist is, heeft het voeden van de dieren voortgezet. Er is dringend hulp nodig, in de vorm van vrijwillige medewerkers en donaties.

Vrijwilligers
Wij zijn op zoek naar mensen die, op een door hen gekozen dag, willen helpen met het voeden van de honden. Hierbij gaat het er niet om dat jullie zelf zouden moeten koken, maar door ons klaargemaakt en reeds in bakjes verdeeld eten aan de honden te voeden. Natuurlijk zou het ook prachtig zijn indien er mensen zijn die ook nog willen koken!

Donaties
Om de dieren te kunnen verzorgen, huisvesten en om medische hulp (inentingen, sterilisaties en andere behandelingen) te kunnen betalen, heeft de stichting dringend donaties nodig. Donaties vanuit Suriname kunnen worden gestort op RBC Royal Bank rekeningnummer (2400000) 197692237 t.n.v. Stichting Henk Abrahams. Informatie voor donaties uit het buitenland volgt spoedig.

Dank!
Namens alle (zwerf) dieren van Suriname, heel hartelijk dank aan alle vrienden van de Stichting Henk Abrahams voor jullie constante hulp. Zonder jullie allen zou het dierenleed in Suriname nog groter zijn. We zetten de strijd moedig voort!

Advertenties

A voice for the voiceless!

%d bloggers liken dit: